Camping Bakkum


Theater van de Waarheid als waardevolle toevoeging op Bakkum Vertelt. Jaarlijks organiseert Loes van Boot Media en Entertainment vele activiteiten op campings in Noord-Holland. Zo ook voor campings Geversduin en Bakkum…

Als wandelende waarzegster wandelde ik rond op de geweldige duincamping Geversduin in Castricum. En op camping Bakkum was het Theater 3 dagen te gast om mini-readings te verzorgen voor de campinggasten.

Voor klein en groot

Bakkum, voor Amsterdammers een begrip en verlengde achtertuin, is een grote familiecamping, pal achter de duinen. Een bijzondere plek die elk seizoen duizenden mensen trekt. Er wordt voor groot en klein veel georganiseerd. En voor de afsluiting van het zomerseizoen werd het ‘Bakkum Vertelt’-festival opgetuigd. Muzikanten, straattheater.. het was een bont gezelschap.

Spirituele grabbelton

Het Theater van de Waarheid was 3 dagen het toneel voor jong en oud om een tarotkaartje te trekken of een graai te doen in de spirituele grabbelton. Het waren volle dagen met heel veel plezier. Tot de late uurtjes schoven de gasten aan, allen benieuwd naar wat de tarotkaarten hen te zeggen hadden.
Ik zou zeggen, Bakkum bedankt! Genoten van de mooie mensen, prachtige readings en het enthousiaste publiek.

Benieuwd wat het Theater van de Waarheid kan betekenen voor uw buitenevenement? Neem gerust contact met me op!

vertel me meer!

 

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER