The maiden trip: Camping Tijdloos


In juli 2020 beleefde het Theater van de Waarheid zijn maiden trip naar Camping Tijdloos, een gave collaboratie tussen ID&T en Multigroove, organisatoren van vele bekende feesten. En wie nou denkt dat het heel hard feesten was die vijf weken kwam bedrogen uit. De organisatoren hadden iets heel anders voor ogen: Bewustzijnsontwikkeling voor de oudere jongere, die voorheen naar de dansfeesten gingen en nu met hun kids gezellig weg willen, samen met andere leuke vakantiegangers. Of zoals Tijdloos het zelf omschreef:

Tijdloos is een concept uit het creatieve hart van ID&T, de makers van onder andere Mysteryland, Q-dance, Welcome to the Future, Amsterdam Open Air, en Multigroove. De afgelopen maanden hebben we onze passie en liefde voor inspirerende avonturen op een nieuwe manier kunnen ontdekken. En zo was Tijdloos geboren; de grootste chill-out van 2020!

Het Theater van de Waarheid was 3 van de 5 weken aanwezig op Tijdloos om voor de nieuwsgierige campinggasten de tarotkaarten te leggen en te lezen. Het waren 3 fantastische weken op een plek om te relaxen, te ontdekken, en de vrijheid te vieren door stranden, velden, eilanden en bossen om te toveren tot een kleurrijke speeltuin voor alle leeftijden.

Weten of het Theater van de Waarheid ook geschikt is voor uw evenement?

vertel me meer!

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER